Eto, uzeo sam DFI Infinity Ultra, i moram priznati da sam dosta zadovoljan sa plocom i razinom buke sa NB venta - mali je prilicno necujan, uopce ne smeta zapravo. Mislim da ga ni necu mijenjati, osim ako mi bas bude neka velika tlaka ili stogod
Dakle, sad se tu nalazi San Diego 3700+, 2x512MB Infineon DDR400, 250GB Hitachi i Leadtek 7600 GT. Masina radi prilicno dobro, istina nisam je jos stigao previse istestirati niti clockati, ovak radi prilicno brzo. NV Monitor prijavljuje trenutno 31° C na CPU, 41° na System (valjda NB?) i 52° na grafikaneru. Nije lose. Sad cu mu zbubati jedan DVD u DVDShrink, pa da vidimo kak ce se ponasati, iako niti nakon igranja temp nisu puno vise.
Dakle, masina je brza, dosta tiha i dosta ladna. Valjda cu kasnije staviti na graficku i Vf700-AlCu, pa cu se igrati i sa clockanjem, al trenutno mi se neda
Nisam instalirao nVidia Storage Driver, jel se gubi sta na performansama zbog toga? Znam da nV driveri stvaraju probleme sa SATA diskovima, pa ak i gubim par posto, bolje da sve radi stabilno
Evo proc sada na 39° nakon 5 minuta kodiranja, tj. varira izmedju 37 i 39. Ah, da, hladi ga Zalman 7000A-AlCu, ak nekog zanima

Stavljen na niski broj okretaja.