View Single Post
Staro 10.06.2003., 17:52   #41
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma...Greg je rekel da je našel TI 4200 za 800kuna/400šekela ...
Koliko ga ja pratim MOŽDA bi je piknul ak bude oko 150 marona...

Miro-integracija svega i svačega na ploču je uvijek bio zajebani posao...ATI se je na tome već debelo osramotio,a prve NForce su fakat bile za kurac-mislim isključivo sa našeg stajališta...

Nekompatibilnost je u zadnjih par godina postala problem za SVE platforme tak da...

A kaj se tiče love-ak zememo "prosječnu" ili KT400 ili NF2...ipak je još bolje imat bolju grafulju i solidan proc...nego najnoviju ploču...

greg...nisi pilio nego si par puta obavjestio..a onaj ko je to uspio fulati ne cita cesto...naime to je ko da jozha predje na amd..SVI ZNAJU KAD TO GUKNE!!! a kamloi kaze...

jelc...za qrac su mozda bile na foru da im je preslaba gaficka za gejminig .. to ok...ali zato i nf2 ima s i bez grafikanera

sto se tice nekompatibilnosti...alen iz croteama mi je pricao rpije dvije godine sto su oni se zezali..naime ima jedna vrsta routera koja je totalna banana..iliti sve sto su mogli su okrenuli...i 3 mjeseca im je trebalo da napisu podrsku za seriousa za taj router..a postoji jedva 1000 komad na cijelom svijetu...mislim da je rekao 0.15% svih rutera...znaci pi*kin dim od brojke...

a sad ti uzmi sve vrste grafickih .. 5 proizvodjaca,svaki 10 modela...pa modeme,zvucne,mrezne i sl..mene cudi kako windowsi jako dobro rade poznavajuci kakvi ljudi pisu drivere...naime svi zele da im se oni drugi prilagode a ne obrnuto...

ne postoji prosjecan nf2 ploca...nazalost postoje matsonici i abit,epox...to je to...

usporedi najbolju nf2 i najbolju kt400 il kt400a..naime cijena tih vrhunskih je oko 800-1000kn sto je malo...prije je najjeftinija maticna bila toliko...a one dobre su bile preko 1500kn...i to prije dvije -tri godine...

a graficke necu komentirati..meni ne treba...i tu je moja super turbo extra najnajbolja and kick ass svim tim ostalima...
msvrtan je offline   Reply With Quote