View Single Post
Staro 10.06.2003., 16:51   #31
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Sa tim da im je chipshet bog i batina se uopće ne slažem...i prva NForce platforma je bila usrana-a koliko smo vidjeli ni za drugu nemogu napraviti poštenu 1.1 reviziju drivera...čini mi se da je to sve rađeno po "Rvatckom" receptu kakoćemo-lakoćemo,pa je sad vidljivo da baš i nije tek-tak uskladiti hardware sa OS-om i svim periferijama....

Barem 50-tak % memorija ne dela kak treba u dvokanalnom modu...onda kompatibilmost sa razno-raznim TV-karticama,zvučnom itd...
1)fala bogu zivimo u hrvatskoj i one memorije koje se kod nas mogu kupiti rade...

2)ne guraj mi msi pod nf2 ploce..po meni nf2 ploce su abit,epox i asus ako bas moram nabrojati tri...ostalo je ni za guzu obrisati...tako da nije problem chipseta nego proizvodjaca.

3)jedna jedina stvar koju sam ja cuo za nf1 je bilo da je ploca super ali skupa...via je slabija nesto ali puno jeftinija...od covjeka koji ju je imao...ali malo ih je imalo taj chipset...isto kao i moj amd 751 il 761 na ploci od gigabytea koju sam platio prije dvije godine ni 500kn u ducanu..ali ta ploca je NESRUSLJIVA...osi nogom na pod sa stola...

4)ja sam uspio napokon srusiti svoju plocu..znas kako...otvoreno je bilo 1+4+96 prozora u internet exploreru (chalengao sam ekipu u hattricku y frendli)..i nije izdrzalo..ali mi isto tako na poslu p3700 ne drzi 15prozora...a moj doma ima po 40-50 bey problema...

5)zeznuli su jedan od novih patcheva pa sta onda...via ih je zeznla sve...ovi bar priznaju..sjetimo se via je vec na 4.46 a nije preskakala projeve...nv je na 2.42 s time da su skocili s time s 2.03 na 2.41....to su ovi usrani

6)jel ti radi ploca?radi..jesi li yadovoljan?jesi...onda nema smisla rasprava...i ja isto...koja je bolja..meni moja tebi tvoja...ocemo se sad svadjati..pa nema nekog prevelikog smisla...
msvrtan je offline   Reply With Quote