View Single Post
Staro 09.06.2003., 10:16   #24
dario-RUS
I Love AMD and nVida

dario-RUS's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by korisnik
Pozdrav dario-RUS!

Evo zašto, zato što tada mogu zatvoriti kučište, prekrit ga dekom, uživati u tišini, a da temperatora proca ne prijeđe 40. Ako znaš koji je case fan tih i efikasan molim te da mi preporučiš. Trebala bi mi 3-4.

Inače, žao mi je ako ni jedan Barton ne radi na 13x, ali ZAŠTO si ti napisao:
"Gle ja sam mu podignuo i množitelj (koji nije zaključan) i fsb, množitelj sam mu podigao na 13x, a fsb na 175Mhz, ali mogao bi on i punu više, ali mi se memorija ruši!!! ".
ZAŠTO nisi napisao da ti se bios ne podiže sa množiteljem 13x, da ga vrača na 11x, ili da ti se neće POST-ati,...?
Naravno, no hard feelings, ali ja, kad sam kupovao računalo, nisam imao podatak o ograničenju množitelja, a siguran sam da bi mi tada ta informacija barem, ako ne ništa, uštedila mnogo vremena.

Pozdrav od korisnika!
Da to je bila moja gro greška kad sam imao MSI pisalo mi je 12,5/13x, a ja sam bio krivo izračunao u glavi da je to 13x hebiga duboko se ispričavam zbog toga, kasnije sam otkrio da je riječ o 12,5x, a nekoć sam bio odličan matematičar

Kad smo već kod nabrijavanja zadnje što sam uspio prije nego posudih proc. prijatelju je : 215x11.5 = 2472 Mhz i uspio sam dić Windowze, ali mi se sruše na 3dmarku i proc se prejebeno grije možda jer je Vcore na 1.95
eh morat ću na vodeno
Ati nešto
1x 36Gb WD Raptor, 2x750Gb Samsung (raid 0)
dario-RUS je offline   Reply With Quote