Ma,stol je boli glava i platio sam ga pun kufer nofaca i još toliko...mislio sam prvo napravit pleksi na ovoj "slobodnoj" bočnoj stranici,taman gleda prema van,pa onda na stolu isto izrezati rupu da se to vidi i u kućište neonku. Jest da bi bilo lijepo,ali tako bih oslabio stol,a da ga režem nakon silnih novaca,ne hvala...

A iskreno rečeno i neda mi se.
Inače kućište mi uvijek i je zatvoreno - obje bočne stranice,kako bi bilo čim tiše. A zato i modificiram svaki put ovaj tunel da ga naglavim odgore i koliko-toliko usmjerim strujanje zraka,i vjeruj mi da od iza puše SilentBlade odlično,i zrak je relativno hladan ili mlak,daleko od toplog...
Inače mislim da se meni zuja max. vrtila na 67xx okretaja kad sam probavao,ali i inače zadnjih skoro mjesec dana konstatno na 6k..
A trupina...haha,pa ako tko zamjeri na ovoliko podosta slika,da zna odmah i da mu bude jasno da nema šta da zamjera... : lol2 :
evo konačno i jedna temperatura gledano senzorima iz winsa (svi mjere ispravno),i to odmah nakon isključenja SP-a i sa kojih 30-ak C u sobi...dobro procesor se ohladio brzinski sa 38C na 31C... :

Edit : Dakle evo ove dvije slike sa Stress RAM-a 12h+ i OCCT torture sa 8h+...mislim da je temperatura u sobi stvarno bila 30C ako ne i više,skuhao sam se kad sam ušao u sobu dok sam došao sa mora,a još su prozori bili otvoreni...
Mislim da temperature sve govore,hlađenje je stvarno za 10! Ja prezadovoljan,pogotovo kad vidim temperature inače,i danas kad su vrćena ova dva testa pogotovo...