Citiraj:
Originally posted by K82
daj paske ne pretjeruj. doom 3 ce bit mrak igra a to sto ti ne volis pucaj,pucaj igre to je tvoj problem. igra ce (nadam se) imat jebacku atmosferu a ofkors i grafiku. to sto mi zivimo u siromasnoj hrvatskoj i sto nemamo para za novi hardware ko nas *ebe.
|
Hehe, dijete drago, igral sam ja Doom na 486-ici još dok si se ti tati u jajcima mućkal

, drmo po Đuki, ubijo u Hereticu i Hexenu, ubijo po drugoj dimenziji u Half Life, snipo na Faceu s pAzi metkom .... ima toga ohoho
Nemoj ti meni o pucaćinama. Serious Sam je isto udri razvali i to je to. Samo kaj previše takovih igara nije dobro, SS second... mi je bil dosadan zbog previše skići igara ....
Samo velim da je Krmak izgubio viziju i sere samo na grafiku, klinci s mašinama ima da svrše od sreće, gotovi su, kuhani i pećeni.... Za razliku od Romera Krmak neće zajebat samu sliku, ali igrivost ... eeee brale, nebih se baš kladio
Više čekam Deus Ex 2 i Half Life 2.
Ja jako volim pucaćine, ali one koje valjaju. Ako je samo udri - razvali, pa to je kompletno prožvakano ( khm U2 khm ), treba dodatnih elemenata cijeloj prići. Sumnjam da će samo zvana legenda dati očekivano ....