View Single Post
Staro 02.06.2003., 20:14   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by CyberLord
Ma matična najvjerojatnije nije pogodna za 3D - ipak su svi browseri 2D

nemoj tako nisu svi....imao sam neki mediadome, virtualni disko po kojem su monitori na koje kliknes kad zelis na net, savrseno za one koji imaju 24 satnu vezu i po cijeli dan slusaju mjuzu
sto se tice 700 odova - ma nije to do FIC ploce ni do chipseta.....prije su u tim paketima dolazile ausove ploce s via chipsetom, imali su i neke s drugim plocama ali jedno im je svima zajednicko - bile su shit.pretpostavljam da se radi o skart serijama koje se nabavljaju " na sleper" pa onda iz toga sklapaju nesto.u mojoj staroj skoli su bili takvi s asusovim plocama i stvar je bila ocajna....primjera radi PC133 je unutra imao bandwithe od 300 mb !!!isto tako su imali neke integrirane graficke koje su bile bas super - kad instaliras drivere da je ti u njima neku jednostavnu 3d animaciju radi nastimavanja postavki (inace dobra fora da odmah vidis sta se desi ako....)
animacija je trzala (velicine je bila cca 256x256)....sumljam da bi proizvodjac chipa stavio animaciju koja ce trzat...
isto tako su se rusili ko sam vrag.........
izdresirao sam djecu da svaki put kad se neki komp srusi naglas kazu "Hvala ti HT, hvala"
greg SE je offline   Reply With Quote