View Single Post
Staro 27.05.2003., 20:02   #37
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
OK, vidim ekipa se počela skupljati Jelc + greg se + simpatizeri. Eto jedni su mi počeli prigovarati na upotrebi č i ć pa ja na to počnem koristiti isključivo č iz zezancije pa mi onda opet počnu i na to prigovarati. pa se počnu pozivati na što i šta, eto oni ne izostavljaju slova i pišu precizno i točno da bi sigurno zajedno samnom sjedili na produžnoj iz Hrvatskog.

Ispada da sam ja tu neki teški terorista i diktator koji sve zatvara i briše i bana.
Znači zatvorio sam:
* Čireve na guzici 30 sekundi prije admina
* jedan topic koji se sveo na ... ne znam što
* i upozorio sam ljude na pretjeranu i besmislenu upotrijebu ne baš pristojnih riječi na vidljiv način, zamjenivši kurac, pička, jebem, jebemo i jebote i slično crvenim slovima cenzura da se lijepo izrazi koliko je to uzelo maha (vratite se na prvu stranu do trenutka intervencije moje malenkosti)

Super ja sam postao El bahati ala zlikovski i još k tome nepismeni Bravo ja

P.S. nikada nisam izjavio da sam član PCEksperta mada se izvađeno iz konteksta o može tako shvatiti,"...Pa ako neš trebaš imamo mi i neke interne načine riješavanja stvari unutar PCEksperta pa mi tamo..." , stoga eto još jednom potvrđujem da nisam član PCEksperta već samo moderator.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote