Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
inaće ćemu uopće imati organizaciju i podjelu na forumu:confused:
|
imamo podje da bi kad idemo na "ATI" znali da cemo tamo naci tebe kako hvalis R9xxx" i da kad idemo na "Nvidia" znamo da si tamo ti kako pljujes po nevidiji....zatim imamo "ostalo" gdje znamo da cemo naci tebe kako ponavljas ono o nvidiji koje mozda netko tamo nebi vidio jer si mu dopizdio ti i tvoje bahato ponasanje i vise tamo neide, zatim imamo "audio video cd" gdje opet imamo kretene koji govore kako je nvidia shit jer ATI daje bolji izgled divx-ima.....imamo i "OC" gdje ljudi govore kolko se ati da bolje clockati.......
upravo o zagadjuje forum a i upravo ti si onaj koji je vecinom iza toga....
nece ljudi doci i otici odavdje zato jer se na nekoj SW temi raspravlja o utjecaju pingvina na topljenje ledenjaka vec ce otici ako vidi da neki kreteni na svakom od foruma pisu jedno te isto..
a narocito ce otici ako vidi da moderatori vbrisu svaki thread koji im se nesvidja i ako vide da da je popis rijeci koje nesmiju napisati a da ih se necenzurira 3 puta veci od onoga koji je potreban da fanaticna vjernica dobije srcani udar....
zasto ja nisam moderator - jer bi isto pao u napast i kad me netko nazivcira mozda mu obrisao/cenzurirao post....ja sam se s tim pomirio i ostao obicni user.ako to tebi predstavlja veliki teret mogao bi uciniti isto