View Single Post
Staro 27.05.2003., 16:30   #33
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
El Bahati, ponovo

"Ako se sjećaš...
Moderatori su tu prvenstveno da bi ljudima odgovarali "na temu",dakle vezano uz ATI i sl...a nakon toga bi trebali pripaziti da ne bude sranja,vrijeđanja..."

Upravo tako, poČelo je sranje i vrijeđanje oko neČega što je inaČe već reČeno barem milijun puta. Ne branim ja ama baš nikoga. Ako se netko sam ne može obraniti, mene za to boli Q, onda neka se kupi odavde ako ne može trpiti.

"Ti si se jednostavno bezobrazno i bahato išao praviti veliki moralista i cenzurirati...a sad se praviš grbav..."

Da s vremena na vrijeme jesam grbav, sa 1,90 m je teško se stalno držati uspravno Nisam se pravio moralista i bahata svinja, da sam se pravio moralista i neki bahati seronja jednostavno bi sve zatvorio i to je to. Probao sam sa Doom3 pa nije išlo (BTW, TI BI IM TO MOGAO MOčI I OTVORITI AKO IM TOLIKO FALI), pa rekao ovako ću potrošiti malo više vremena ali Če ljudi zapamtiti to barem po tome i malo ohladiti strasti i još jednom razmisiti o Čemu pišu i kako to pišu. A i ja i ti se besmisleno prepucavamo javno oko neČega za šta se zna da sam (ovo sada je 100% bahato) JA U PRAVU. Pa ako neš trebaš imamo mi i neke interne naČine riješavanja stvari unutar PCEksperta pa mi tamo pošalji poruke i razmjene mišljenja pa Čemo se dogovoiti o moralu i vremenu zatvaranja besmislenih rasprava i inih gluposti.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote