PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Originally posted by RippeR
Danijele u pravu si to sto se tice da ne bi zelio da forum postane "skladiste" war-ova crackova i seriskih brojeva to te podrzavam ali ozren ide malo dublje, sto se tice toga u redu ne treba to raditi ali ozrene da te pitam nesto ali da mi odgovoris istinu, vazi. Koji imas operativni sistem i koji ti je licencirani seriski broj (legalni), koji imas image-browser, u cemu radis internet prezentacije, u cemu radis php i cold fusion skripte u cemu editujes slike, u cemu pravis bazu najcesce. odgovori mi seriske brojeve te ili proveri ih za mene gdje cu da vidim tvoje ime i prezime i reg kod od firme odakle si uzeo te programe i platio ih ja cu instantno da sve sto imam nelegalno na mome hdd-u da obrisem. Vazi. To da neko uzima trud PC-Eksperta tu se i ja slazem, da je to kradja intelektualne svoine, ali sto se tice softvera ne moze se bez toga, jer ako ti se moze, radi brate ali ako nije protiv zakona kod mene nije jebiga. Zamolicu bilo koga ko cita ovaj post, mogu ako zelite nesto krakovano, ili seriski broj, neka se meni obrati na mail knikola@cg.ac.yu i neka se to drzi van foruma PC-Eksperta, radi postovanje moderatora, jeli sad uredu, posto sam mislim ja zapoceo ovo postovanjem Astalaviste evo zavrsavam ga ovakao nego, ozrene cekam tvoj reply.
|
OSova ima vise, i svi su originali... imam Windows 98SE (Developer), Windows 2k Pro i Windows XP Pro (koji lezi neiskoristen - cekam SP1). Od Officea imam originale od Officea 97 (koji ne koristim) i Office XP (koji koristim). Browser je IE6, sto ne cudi, a i svi ostali su ili shareware ili sl. (Mozilla, Netskejp, Opera...). Kako ne programiran, stvari za PHP i sl. mi nisu potrebne. Eh, da, i nisam lud tu napisati serijske brojeve - pa da poslije bude kradje. Ostali originali koje koristim (od kojih nisu svi moji - neki su od firme u kojoj radim - Norton SysWorks (moj), Dreamwever 4 (firma), Photoshop (firma). Firma ima i sve zive MS proizvode legalno, od OS-ova i Officea (do 2k) do Projecta i Visio 2000. Uglavnom, namjerio si se na APSOLUTNO krivo osobu za zajebavat oko legalnog software... Da ti ne kazem i da ja (tj. PC Ekspert) posjeduje i SVE originale benchova i ostalih igara koje vrtimo... oces Q3, UT, SS i SS2 ili IL2 Sturmovik... tata Ozren ima sve originale...
Ti ces sad reci da mozda lazem ili sto ti ja znam, ali mene bas briga... ja znam stanje stvari, a znaju ga i oni oko mene. Cinjenica jest da bi tesko imao toliko originala da radim u nekoj drugoj firmi ili da nemam 2 frenda koji ili rade u MS-u ili znaju brdo ljudi od tamo, pa nabavit OS ili Office original kosta rijekto kad iznad $30. Naravno, neovisno o tome bi mogao biti skrt i ne platiti tih $30, ali takav nisam. Cjenim tudji rad, a to je zato sto cjenim SVOJ rad. End of discussion.