Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma nemoj...ti si kao imao vremena pa si ni više ni manje išao cenzurirati...
Ponašaš se kao da je na ATI forumu svaka druga riječ perverzija kakva se rijetko čuje.
A koliko vidim već smo došli i do "tvrdih muških i vlažnih ženskih organa"....
Ovo je forum i sve dok je koliko-toliko normalna spika,dok se više-manje priča argumentirano to je ok.
A ti bi koliko vidim malo furao moralno/jezičnog dušebrižnika...i cezurirao kolegu moderatora jer ti njegova spika ide na jeli...ah...nježnik/evo da se ne šokiraš/
Mislim da imaš dovoljno godina da bi morao znati razliku između kolokvijalne spike i psovanja,prostačenja,vrijeđanja tek toliko da se psuje i vrijeđa.
Jer ne bi daleko došli da se počne malo-malo cenzurirati,zatvarati topice i sl.
Ja još nisam zatvorio nijedan topic bez obzira na to kaj je bio malo van teme ili kaj je bio glup do bola i potpuno nevezan uz problematiku jer ako bi sad ja išao zatvarati topice jer su po mom mišljenju glupi,van teme,nevezani za ATI-mogao bih zatvoriti pola i za svaki zatvoreni naći nekakvo objašnjenje zakaj sam ih zatvorio.
|
Malo si pretjerao jer fakat ima threadova koji su počeli ličit na ništa tj. bezvezno prepucavanje. Mislim da takve treba zatvorit jer nemaju previše smisla. Mislim kaj će nam onda oragnizacija foruma na ati, nvidija i sl ak će se svugde raspravljat o svačemu??????? tj, prepucavat se i sl.??
Kaj se tiče rječnika tu sam za potpunu slobodu sve dok se malo više ne prećera tj, počne izravno vrijeđat drugog.
Ma ajde majku mu ajmo pričat o grafuljama, igrama bilo čemu nego o nekim mučnim temama