Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Nemam ja ništa protiv tvrdih muških i vlažnih ženskih organa, bilo pojedinačno bilo u kombinaciji u kakvoj akciji. Ali kada zareda niz postova u kojima se spominju dotični onda treba ipak malo upozoriti ljude da su se previše zanjeli, ne misliš da bi to bio red Jelc ???
|
Ma nemoj...ti si kao imao vremena pa si ni više ni manje išao cenzurirati...
Ponašaš se kao da je na ATI forumu svaka druga riječ perverzija kakva se rijetko čuje.
A koliko vidim već smo došli i do "tvrdih muških i vlažnih ženskih organa"....
Ovo je forum i sve dok je koliko-toliko normalna spika,dok se više-manje priča argumentirano to je ok.
A ti bi koliko vidim malo furao moralno/jezičnog dušebrižnika...i cezurirao kolegu moderatora jer ti njegova spika ide na jeli...ah...nježnik/evo da se ne šokiraš/
Mislim da imaš dovoljno godina da bi morao znati razliku između kolokvijalne spike i psovanja,prostačenja,vrijeđanja tek toliko da se psuje i vrijeđa.
Jer ne bi daleko došli da se počne malo-malo cenzurirati,zatvarati topice i sl.
Ja još nisam zatvorio nijedan topic bez obzira na to kaj je bio malo van teme ili kaj je bio glup do bola i potpuno nevezan uz problematiku jer ako bi sad ja išao zatvarati topice jer su po mom mišljenju glupi,van teme,nevezani za ATI-mogao bih zatvoriti pola i za svaki zatvoreni naći nekakvo objašnjenje zakaj sam ih zatvorio.