View Single Post
Staro 27.05.2003., 03:18   #21
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
MIR, RED I ZAKON
Neću ništa zatvarati, ali molio bih da pripazite kako se "odražavate" jer nemam ništa protiv argumenata koji počinju na K i završavaju na C isto tako i ženskih argumenata koji počinju na P i završavaju na A ali red je red. Malo sam cenzurirao (imam vremena ). Nema zatvaranja ali malo manje đonovima, bi molio. Hvala
Znaš kaj BD-ja te lijepo molim da malo smiriš duhove.
Ako te smeta kako se ja izražavam-nemoj čitati.
A ako izrečeno tako jako smeta tvom osjećaju za kulturu izražavanja-izvoli se požaliti gazdi foruma.

Izgleda da si zaboravio da smo na ATI forumu nas dvojica moderatori,obrati pažnju-DVOJICA.

Nisam se do sada htio mješati-neke topice si zatvarao i bez neke stvarne potrebe,sad si počeo glumiti frajerčinu i cenzurirati moje postove...

Zato te lijepo molim-NEMOJ mi više cenzurirati ono kaj ja pišem,ako te smeta "prostačenje" lijepo porazgovaraj sa gazdom,fino mu i polako objasni kako se ti jadan osjećaš dok čitaš takve perverzije i prostote,pa nek ti on da savjet a u svezi glede..

Ili ako te tak jako smeta kad neko izjavi da mu nešto ide na kurac ili upotrijebi riječ jebiga..pa, imaš ignore listu-nemoraš čitati nekoga tko vrijeđa tvoj osjećaj za pisanu riječ u "Rvata...
Jelc je online   Reply With Quote