View Single Post
Staro 25.05.2002., 11:50   #16
RippeR
Premium

RippeR's Avatar

Datum registracije: May 2002
Danijele u pravu si to sto se tice da ne bi zelio da forum postane "skladiste" war-ova crackova i seriskih brojeva to te podrzavam ali ozren ide malo dublje, sto se tice toga u redu ne treba to raditi ali ozrene da te pitam nesto ali da mi odgovoris istinu, vazi. Koji imas operativni sistem i koji ti je licencirani seriski broj (legalni), koji imas image-browser, u cemu radis internet prezentacije, u cemu radis php i cold fusion skripte u cemu editujes slike, u cemu pravis bazu najcesce. odgovori mi seriske brojeve te ili proveri ih za mene gdje cu da vidim tvoje ime i prezime i reg kod od firme odakle si uzeo te programe i platio ih ja cu instantno da sve sto imam nelegalno na mome hdd-u da obrisem. Vazi. To da neko uzima trud PC-Eksperta tu se i ja slazem, da je to kradja intelektualne svoine, ali sto se tice softvera ne moze se bez toga, jer ako ti se moze, radi brate ali ako nije protiv zakona kod mene nije jebiga. Zamolicu bilo koga ko cita ovaj post, mogu ako zelite nesto krakovano, ili seriski broj, neka se meni obrati na mail knikola@cg.ac.yu i neka se to drzi van foruma PC-Eksperta, radi postovanje moderatora, jeli sad uredu, posto sam mislim ja zapoceo ovo postovanjem Astalaviste evo zavrsavam ga ovakao nego, ozrene cekam tvoj reply.