View Single Post
Staro 26.05.2003., 15:22   #12
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by greg SE
samo malo, nije li netko nedavno rekao da izlati neki naslov koji se reklamira kao "optimiziran za ATI"????
sta mislis da tamo nece biti njihovog logoa na svakom koraku???nece CENZURA ....
ali zaboli me i da mi svuda iskoci ATIev logo bez obzira sto imam nVidiu....zasto????zato sto mi to uopce nije bitno, uopce nekuzim koji je CENZURA ljudima, ovo je vec preraslo vjecnu AMD-intel raspravu.ko da ste svi popizdili.zar se nemoze shvatiti da ja imam ovo, ti imas ono, netko treci ima nesto drugo i gotovo, nema uopce smisla neprestano srati.a to mjenjanje logaoa, narocito u demoima je perverzija - zar su ATI fanovi (CENZURA ko da su neka grupa ) toliko u bedu sto ATI neradi demoe ko nvidia????ili im je tako tesko priznati da su demoi (narocito preradjeni ) dobri a da nemaknu nvidin logo???to je btw i krsenje copywritea s pravne strane
Pa-do sada su ti demoi bili kakti izvodivi samo na NVidia grafuljama,NVidia je prodavala teška sranja sa "CinemaFX" tehnologijom,kao to je tehnologija dizajnirana posebno za FX seriju...i IZVODIVA isključivo na njihovim grafuljama.
A sad je ispalo da dela čist fino i na ATI-ju,izgleda da su se opet malo zaigrali sa marketingom...

Da vidio sam na ATI-jevom siteu reklamu za HalfLife II "optimiziran" za 9800,što je isto malo preseravanje,ili možda opet lagani marketing,budući da škvadra koja dela DOOM-a malo-malo dela presice,e sad bude bolje igra išla na ATI-ju,pa za tjedan dana pak na NVidia karticama...

CENZURA Greg...pa na kraju ispada da TI najviše kuriš ATI-NVidia spiku

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 27.05.2003. u 01:42.
Jelc je offline   Reply With Quote