View Single Post
Staro 26.05.2003., 12:55   #8
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
A izbacio sam i NVidia logo i iz UT2003
I stavio ATI-jev

Čuj-ajde reci da nije malo glupo forsirati logo proizvođača grafičkih po igrama???

Svaki put kad pokreneš igru-zaskoči te NVidia logo...da nebi...

A šatro tebi nebi išlo na CENZURA da ti u igri malo-malo iskače ATI logo,a imaš NVidiu
samo malo, nije li netko nedavno rekao da izlati neki naslov koji se reklamira kao "optimiziran za ATI"????
sta mislis da tamo nece biti njihovog logoa na svakom koraku???nece CENZURA ....
ali zaboli me i da mi svuda iskoci ATIev logo bez obzira sto imam nVidiu....zasto????zato sto mi to uopce nije bitno, uopce nekuzim koji je CENZURA ljudima, ovo je vec preraslo vjecnu AMD-intel raspravu.ko da ste svi popizdili.zar se nemoze shvatiti da ja imam ovo, ti imas ono, netko treci ima nesto drugo i gotovo, nema uopce smisla neprestano srati.a to mjenjanje logaoa, narocito u demoima je perverzija - zar su ATI fanovi (CENZURA ko da su neka grupa ) toliko u bedu sto ATI neradi demoe ko nvidia????ili im je tako tesko priznati da su demoi (narocito preradjeni ) dobri a da nemaknu nvidin logo???to je btw i krsenje copywritea s pravne strane

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 27.05.2003. u 01:40.
greg SE je offline   Reply With Quote