View Single Post
Staro 26.05.2003., 00:07   #16
Dragutin
Premium

Dragutin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by marac
Gle Drago neradi se o nikakvom virusu, crvu ili necem drugom....
Radi se o jednom filmicu koji te ako imas upaljene zvucnike na smrt prestrasi ali nsita se ne desava tvome kompu. To sto se file zove pakistan.exe to je druga pjesma (mogao sam ga ja nazvat kako hocu)
Vidis i sam da je taj file na mome serveru te da sam ga prvo isprobao pa tek stavio da se i vi malo uplasite!

Jedini kome bi poslao crva je GREG ali znam da on ima vojsku koja mu cuva komp tako da to vjerojatno nebi proslo
da da o tome se i radi. Razmišljanje: jebeš stres i loš san, puknut bubnjić, bitno da da sam datoteku brzo skino, da je anti'v čekirao kao pouzdanu, i da je izbrišem sa del ili da mi ne zauzima više od 763.703 bytesa na 120 GB disku sve je OK. To može proći kod fanatika tipa Goran (bez uvrede molim) ali kod nekolicine koji misle na svoju liniju, nose steznik na laktu da ne bi istegnuli lakat dok rade s ergonomskim mišonjom, plate 1800,oo spinalisovu stolicu, a najvažnija karakteristika monitora je da ima TCO i 200 Hz (a imaju i filter s uzemljenjem) da ne bi očice suzile pakistanski urlik od 108 dB neće baš gledati blagonaklono
Dragutin je offline   Reply With Quote