View Single Post
Staro 01.06.2006., 10:54   #7437
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Newbie Pro
I da, zaboravio sam napomenuti.... MAPA JE OGROMNA!!!! Mislim da će ova mapa biti zaslužna za svih 30 slotova u pogonu!! Ozbiljno, spektakl, čak bi 50 slotova bilo taman. To je rat ljudi. Ovo moramo isprobati. Proklet bio Rak, zbog tebe neću spremit ispite za 6. mjesec. I ti Atha. Svi vi.
Mapa je ogromna i ima nešto bugova, ali mi se toliko svidjela ideja da sam je morao strpati u paket za naš server. Puno ljudi na ovoj mapi bi radilo veliku gužvu. Zbog dosta ravnina je možeš lako kontrolirati i nije jednostavno doći s kraja na kraj.

Atha, MM i ja ne preuzimamo odgovornost za one koji ne daju ispite i padaju školske godine. čak je MM imao ideju da pregledava indexe, učeničke i radne knjižice. Tko nema dobre ocjene ili je dobio zbog CoD2 otkaz, dobija i ban sa servera dok ne riješi situaciju. Od ideje smo odustali zbog nemogućnosti odlaska na roditeljske sastanke u određene krajeve i poznatih photoshop mogućnosti. Oslanjamo se na inicijativu kakvu je poduzeo Ramses.

Buhlert je the mapa. Čim sam je vidio zaključio sam da je to to što tražim. Nisam mogao odoljeti. Pitanje je kako to sve izgleda kada igraju ljudi na njoj. Ne možeš to simulirati ničim osim pravom bitkom.

Očekujem da će od 7 mapa ostati aktivno 4-5. Ostale bi odbacili jer nisu za nas ili se većini ne sviđaju. Onda bi se složio drugi paket, sa drugim mapama i imali bi 10-tak alternativnih mapa na serveru. Mislim da bi to bilo idealno.

Tekst neće sam otići u sticky. Stavi ga tamo.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote