sori ali polako sam prestao nakon 1000 pitanja jel 9500 bolji od tog i tog pratiti ati forum...tako da ne znam da li si kupio ili ne
ja ne kazem da svi trebaju pricati samo o iskustvu .. to sam rekao malo krivo...isprika...
mislio sam da se potegne granica...npr. ako neko kaze da je to i to bolje neka kaze da li je procitao na netu ili vidio/radio
samo sto se sve vise i vise forum poceo svoditi na prenosenje procitanih reviewa...zato sluzi gugl...
ja znam bubnuti svasta ali se ipak ne petljam u one stvari koje nisam imao priliku previse vidjeti...u grafickima ste me popljuvali oko gf2mx i r8500...to da li sam slijep ili kaj vec je druga stvar...i uglavnom govorim o onome sto sam vidio...nesto malo o onome sto se desilo ljudima koje jako dobro znam ... i mozda 3% ono sto sam procitao...s time da to navedem...mnogi ne....
jedna od najboljih rasprava mi je bila o ona tri kucista prije tjedan dana....sve su raspravljali ljudi koji nisu to vidli (osim nare i matijasa koji imaju avance)...i sad ce covjek kupiti nes po toj preporuci...pa bolje da je otisao na gugl...nasao bi puno vise informacija i reviewa...