Tema: Doom ]i[
View Single Post
Staro 23.05.2003., 00:06   #35
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Da si pažljivije pratio postove na ati forumu vidio bi koju ja karticu imam. Iako to ama baš nema veze s ničim jer i ti kao i mnogi ljudi na ovom forumu pričaš o nekim stvarima koje nikad nisi imao niti isprobao. Mislim jebiga ak hrpa ljudi na netu isproba i nahvali neku stvar ti ne moraš vjerovat nijednom ili možeš vjerovat svima, ne moraš vjerovat ni Ozrenu ni nekom sa PCE-a to je tvoja stvar. Osobno sam uspio naći par mjesta na netu na kojima se mogu pročitat kolko tolko objektivni rivjui koji ti mogu služit bar kao neka osnova pri procjeni nekih stvari.
Ne radi se samo o tome dal ja nekaj imam ili ne možda sam to vidio kod nekog drugog nije bitno ali ne kužim tu tvoju imbecilnu teoriju da bi se na forumu trebalo samo pričat o onom kaj si opipao i isprobao!!!
No svejedno ću glasat za tebe ak se kandidiraš za predsjednika ak budeš djelio besplatne komponente!!
sori ali polako sam prestao nakon 1000 pitanja jel 9500 bolji od tog i tog pratiti ati forum...tako da ne znam da li si kupio ili ne

ja ne kazem da svi trebaju pricati samo o iskustvu .. to sam rekao malo krivo...isprika...

mislio sam da se potegne granica...npr. ako neko kaze da je to i to bolje neka kaze da li je procitao na netu ili vidio/radio

samo sto se sve vise i vise forum poceo svoditi na prenosenje procitanih reviewa...zato sluzi gugl...

ja znam bubnuti svasta ali se ipak ne petljam u one stvari koje nisam imao priliku previse vidjeti...u grafickima ste me popljuvali oko gf2mx i r8500...to da li sam slijep ili kaj vec je druga stvar...i uglavnom govorim o onome sto sam vidio...nesto malo o onome sto se desilo ljudima koje jako dobro znam ... i mozda 3% ono sto sam procitao...s time da to navedem...mnogi ne....

jedna od najboljih rasprava mi je bila o ona tri kucista prije tjedan dana....sve su raspravljali ljudi koji nisu to vidli (osim nare i matijasa koji imaju avance)...i sad ce covjek kupiti nes po toj preporuci...pa bolje da je otisao na gugl...nasao bi puno vise informacija i reviewa...
msvrtan je offline