buahahahha pa ti si nevjerojatan,ali nevjerojatan ja sam rekao da necu komentirati vise ali ovo moram,weber,cosworth sad su vam oni krivi a sc to niko ne spominje,inace iz boxa je startao,skidanje 2.5 sekundi po krugu buahahahha samo da ovo nadodam:
takodjer rekao da necu komentirati ali moram moja momcad je FERRARI i uvijek cestitamo drugima na pobjedi i neblatimo i ne pljujemo kao neki koji su se javili,ako pobjedi alonso pa sta sad,ako pobjedi raikonen pa sta sad ali cim pobjedi ferrari ili cim ga se spomene odmah neke kritike pljuvanja i neznam sta sve ne,bar je u boogaloo bilo super dodjite pa da vidite sta je kultura i navijanje i kako se voli scuderia,mislim da biste tek tada skuzili sta je ferrari,ili otici na monzu ili imolu ili bilo koju utrku kad si okruzen sa 100 000 ferrarista,bez obzira na sve i da nas nema uopce da sam jedini za ferrari podrzao bi ga jer je institucija i ima najboljeg vozaca sta je je! mozete pljuvati po svemu ali brojke ostaju tu mozete srati o rekordima,pobjedama i bla bla ostalim sranjima ali vjecno ce vam biti trn u oku! ali vjecno!