View Single Post
Staro 30.05.2006., 13:53   #260
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mailman
čime si ti demantirao ovo (ako znaš što demantirati uopće znači)? jesi li ti to uopće pročitao? ustvari, kakva si ti to veličina u svijetu F1 da možeš demantirati (potraži u rječniku stranih riječi) F1 suce?
EOD

ja se uopće ne trebam smirivati, prenosim samo vijesti i postam linkove sa konkretnim podacima što se za neke ne bi moglo reći (u kategoriju "konkretni podaci" ne spada link na *navijačku anketu* na stranici za koju do maloprije nisu znali)
dok neki drugi forumaši gorljivo tvrde da se "ceo svet urotio protiv MSa" i da su svi koji MSa ne smatraju božanstvom "frustrirani njegovom veličinom i toliko su zadrti da jedva čekaju da pljunu po njemu"...
ti forumaši bi, kad su tako dobro obaviješteni, mogli postati neki link koji potvrđuje njihove tvrdnje ili copy/pasteat neki tekst sa, recimo, autosport.com-a na koji su, naravno, pretplaćeni....
Neki forumaši ispadaju smiješni, zar ne?
da demantiro sam te u svemu,i to opet i opet i opet jednostavno se ponavljas,kad bi ti bar znao sto znaci demantirati....pretesko gradivo valjda,ispadas opet isfrustritran sad si poceo i milosevica citirati i jos ubacio ms-a u to boze nemogu vjerovati.....ona anketa nisi ni znao da postoji dobro kazes aj bar nesto si priznao LOL,a nisi ni skuzio kaj pise na njoj tako da toliko o tome.ako nisi znao u stranom rijecniku za sve suce se koristi jedna rijec,tako da za formulu 1 suca nepostoji rijec LOL.i da ispadas smijesan ko forumas zato sto se NISI JOS IZJASNIO ZA KOGA SI ?? ne i necemo ti postati nista dok ne pronadjes sam, a kad jos velis za koga si,e onda cemo te pitati neke stvari koje neces ni na netu naci,jer previse pljujes po drugima mi bar kad neko drugi pobijedi velimo cestitamo i bok ali ne neki jednostavno su i dalje isfrustrirani da moraju jos dalje pljuckati,pa da vidimo koja si kategorija kad se izjasnis vjerojatno klasa optimist, a ta uvijek lose prolazi.....