30.05.2006., 03:11
|
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
a ovo ce biti moj odgovor kao prvo sad pogledaj ovaj link toliko o onoj tvojoj provali da schumi nije bas nekaj posebno vozio LOL:
http://www.f1racing.net/en/poll.php?...lanswerID=3273
a evo mailmanov odgovor:
Citiraj:
Autor Mailman
Meni je Fisichellino "pranje" izgledalo mnogo mnogo bolje od Šumijevog zaobilaženja Super Agurija i Midlanda...
|
 LOOOL
toliko o tvom blacenju po najboljem vozacu,vidi se da si zadrti antisumaherovac,toliko te frustrira njegova velicina toliko si zadrt da samo jedva cekas da pljucnes po ferrariju,ono za suca kaj is napisao na moj odgovor to slobodno sebi mozes prisit,a sad se ti fino nama izjasni za koga si ti to te vec 5 puta pitam,fino reci za koga si pa da mi malo izvucemo iz riznice razne podatke
Pogledaj sto je rekao max mosley u jednome britanskome listu,ako znas ko je uopce to,kada to nadjes onda pogledaj sta je rekao taj sudac i njegovi kolege s utrke nakon tog dana i nakon odluke to neces naci na komercijalnom f1 com,pogledaj sta su rekli vozaci pogotovo alonso pogledaj statistiku koju je schumi imao on je popravljao vrijeme u tome krugu,a alonso je u svim sektorima kasnio,to takodjer neces naci na f1 com,e pa sad frende moj zadrti antiferraristu prvo se izjasni za koga si ?
eto moga odgovora sucu i tebi tom zadrtom antisumaherovcu kojem je cilj oblatiti najboljega vozaca toliko se bojis reci za koga si jer te vjerojatno sram tvoj je ocito u mrljama od rodjenja ,a ja jos nisam tvoj odgovor dobio,demantirao sam te svaki put u svemu i jos nadodao pitanja na koja neznas odgovor,a pogotovo kad se izjasnis bit ce toga jos vise 
|