View Single Post
Staro 29.05.2006., 15:44   #22
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja imade katanu alcu i tako ja citao upustva kada sam je kupio,postavljanje na socket 754 iliti na asrock k8nf4-g....ljepo skinih plastiku sa socketa,metnem ispod ploce onaj sta ja znam sto je ali pise da ide ispod tako da se mogu sarafi pricvrstiti i sve to ljepo skopcam....metnem mobilca in,na njega katanu i stegnem,toliko da ne bude jako,ipak je to mobilac....

prvi dojam...sranje od postavljanja!! em se katana ljulja,lila,jer je jezgra mobilca manja od baze katane...upalim,ukljucim occt,i na ful load temp prelazi cak 55C...na def pšostavkama...

pocinjem psovati lupati,razbijati!!! bemti katanu ko me nagovori na nju!!!

i onda si sjednem,zapalim i gledam u to....uzmem nazad plastiku u ruke i citam upustva za postavljanje na druge sck...mislim si ako je ovaj mobilac isti izgledom kao scka procesori,zasto ne bi bilo postavljanje katane isto?! hm....ne moguce...na ploci socket nema takve kopce...pa si gledam i nadem rijesenje...

postavljanje kao na socket 478!!!!!!

znaci katana alcu na asrock k8nf4 ukoliko ide neki mobilac unutra,se NE postavlja kao po propisima u upustvima,ve KAO postavljanje na 478 iz upustva!!!!

i tako sa 55C na def....dosao na 37C full load oc na 2400MHz i ja sretan i moj mobilac,jer mu vise nije vrucina....

Zato: GLAS ZA SVE VRSTE KATANE!!!
FRipper je offline   Reply With Quote