View Single Post
Staro 28.05.2006., 16:26   #14
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor BrunoZG
imao sam nedavno jako cudne simptome. tolko ih je razlicitih i logicno nepovezivih da uh sad ne bi nabrajao.

uvjrk su se pojavili kad sam nesto odstekao ili pristekao.posto mi je bios chip vec jednom flashan u flasheru, a jedan od alarma je bio bios rom checksum error, i trazio je disetu za flashanje "AWARD FLASH BOOTSECTOR FLASH v1,0)

Izvadio sam bio chip ocistio malo kontakte papirom i vratio.
Kod tebe vjerojatno nije to al moze bit da se bios zblokira radi b+neceg.

Vrati memorije u potpuno istu konfiguraciju kako je prije radila, prije je ispitaj kod prijatelja ako mozes.

Nakon tog mozes cackat dalje. i da jel to kaj klokano, na kolko ti radi memorija, da nisu malo preostre postavke na defaultu?
imaš gore sliku trenutačnih latencija,nebi trebalo s njima bit jer je dosad sve radilo normalno,tak i meni nešto spojim,odspojim i podivlja,evo sad sam u biosu virus warning isključil i pokrenul se(1nom) a prije nije upaljen bil,mema je na istom probal sa zamnjenom modula i ništa,evo sad dok tipkam ovo mema radi,al kad mi je komp duže zgašen opet zaje....,i ne nije prazna baterija jel su postavke iste
nije clockano,to sam mislil s boljim hlađenjem tek,a mema radi na 333 ko i fsb proca