View Single Post
Staro 26.05.2006., 02:32   #24
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Wolverine
Jednostanim pokretom ruke skidaš pasivce .....pa koliko puta moramo naglasit da ne iscjediš cijelu tubu ljepila već samo malu malu kap u jedan kut (koji naravno nije predhodno premazan pastom)
ovako i samo ovako ih stavljaj gore...svako ljepilo citaj SVAKO je izolator...doduse zalman vodi bolje i to dosta bolje od "obicnog" al trust me pasta je way bether...btw mala preporuka...ako radite ispravno slobodno na 2 kraja stavit eljepilo(nasuprotni vrh) bolje ce drzat i bolje ce "nasjest" iliti niza temp

mogu se i meg pricvrstit al to vam necu rec kako jer cete poorat grafu a ne stavit pasivce=)

Citiraj:
.. za razliku od 1-2C mislim da se ne isplati zezati u odnosu na origigi zvaku. Naravno, bar ja smatram da nije nesto bitno veca razlika od toga u temp.
wtff...cek tebi je jasno da postoji nesto zvano load i idle...te da se razlicito odnosi na memu tj da mema dobi dobrih 20° u loudu...1-2 bome znaci puno u idleu...prepospan sam da ti sad objasnjavam dokazujem itd...al ajmo rec ovak imas negjde 5 glasova protiv tvog "uvjerenja"

mc_fish je offline   Reply With Quote