Imam jedan problem s kompom.Prvo je bilo problema s paljenjem tipa nije htio upaliti od prve nego sam znao potrošiti i do 15 min da ga upalim,a od neki dan ga više uopće ne mogu upaliti.E sad šta je zanimljivo,svaki put kad ga upalim počne beepati i to osam kratkih beepova.Pročitao sam negdje na netu da to znači da je otišla grafička ili ram.Uzeo sam jedno i drugo i otišao do frenda da provjerim na njegovom kompu i ustanovili smo da grafička radi ali da je ram riknuo.Kupio sam novi ram i stavio ga na matičnu,probao upalit komp,i opet isto.Osam kratkih beepova.E sad šta je zanimljivo:beepa samo kad nije ukopčan floppy.Kad je on ukopčan beepne samo jednom i onda zvuči kao da pokušava nešto zapisat na disketu koje naravno nema.Sistem se ne diže i monitor je i dalje crn.Kad isključim floppy opet osam kratkih beepova i opet se ništa ne događa.Nitko mi do sada nije znao pomoć barem da mi postavi dijagnozu kompa,stoga najlijepše molim bilo tko ko zna o čemu je riječ da mi odgovori jer mi posao ovisi o tom prokletom kompjuteru.