nisam li već pisao
http://forum.pcekspert.com/showpost....7&postcount=49
?
nije ništa problem upaliti, naravno, ali ja sam već bio upalio bio svo troje, i to je završilo tako da sam morao resetirati se555, jer se nisam mogo spojiti.
upisuj sse, upisuj šifre enkripcije, ne konta on to ništa...ostaje mrtav hladan..
nađe ga na 'scan' ali ne može se spojiti.
možda vi ovdje zaboravljate da je to ipak sistem koji ne radi BAŠ onako kako bi trebao, već šteka pri pokretanju...a enkripcija mu tu nikako ne može pomoći.
(da, i ja mislim da je ovaj program od usb108 smeće, ali šta ću, osuđen sam na nj.)
nisma ja netko tko bi štedio na sigurnosti...ali ako to ne radi kad upalim osiguranje..šta ja tu mogu.
hm...možda još jednom probam _samo_ sa mac-om...mislim da nisam zadnji put upisao mac i u dhcp(koji moram rabiti..kako je već zaključeno...) već sam samo upisao u mac filtering.
...
evo sad sam probao i to(samo mac filtriranje, bez ssid i bez enkripcije). morao sam opet resetirati se555..
znači ne radi...
(doduše, to možda znači i da mac blokira sve ostalo, i da bi samo ssid i enkripcija i radilo, ali meni je već dosta ovoga, i neću se više zezati..)