20.05.2006., 13:04
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Mali update: nabavio sam Asus-icu P5WD2 (vulgaris), pa me zanima hoce li s tom plocom Mars raditi kako treba? Narucio sam (i platio) 2x1 GB u Diskont24, ali me sad lik zvao i veli da nemaju. Vidio sam je u HGspotu, 794kn je komad, to mi se cini malo previse, obzirom da je u Diskontu (bila) 680kn  I ako netko ima kakva iskustva/dojmove iz prve ruke s plocom, bio bih zahvalan da podijeli... procitao sam vec masu review-ova i uglavnom je hvale! Zanima me jos jedna sitnica: obzirom da je ploca pasivno hladjena ima li bojasni od pregrijavanja chipseta? Stavio bih na nju Freezera 64 pro, ali Asus naglasava kako je pasivno hladjenje dizajnirano tako da propuh od hladnjaka puse kroz pasivnjak od chipseta, a sa Freezerom to i nece bas tako izgledati  Hvala!
P.S. Bi li bilo pametn(ije)o uzeti za pocetak 1 plocicu od 1 GB, cisto da vidim radi li ok s plocom, pa se onda sutra zaletiti po jos jednu?
P.S.2 moze li netko skemijati kakav popust u HGspotu? 
|
nebi bilo lose da stavis vent na cipset jako se grije, pogotovo ako mislis dizati fsb. odlicna ploca a i mema kigmamax je ok.
|
|
|