Citiraj:
Autor Chuby
ja sam za WOW. jel Paske ziv?  on je bio hard-core igrac pa nek se izjasni
|
Paske je bio i ostao Hard Core : goood :
GW - cijela igra je instancirana i od novog sadržaja niti s dok ne izađe / kupiš ekspanziju : lol2 : .
Ipak ljudi je igraju - ako im paše dobro - meni svejedno
WoW - svako toliko izađe novi content patch u kojem dolaze nove instance ( dungeons ), riješava balans među klasama i sveopće se radi na igri. Uza sve to - dolazi velika ekspanzija ( ako Bog da ove godine ). Tako da za tih famoznih 100 Kn ( OMG OMG OMG - 100 KN PRETPLATA - ZOMG ) se ipak dobije i usluga na nivou.
Tehnički problemi su u pricipu riješeni ili se riješavaju. Realmovi stabilni...
Najveći nedostatak WoW-a je end game ( 40 man instance za koje se mora odvojiti dosta vremena ) i nedostatak informacija od strane Blizza kad nekaj zaseru

.
Anyway - iskreno mi je svejedno kajbudeš igral. Osobno mislim da WoW ima daleko više sadržaja i mogučnosti od GW-a.
Ako je cijena jedino što ti je bitno - uzmi GW i uživaj : goood :
Ako ti je do stvarno širokog spektra mogučnosti igranja ( sve do kraja igre - za što ti treba cca 20 ODIGRANIH dana ako si njubara plus par mjeseci igranja na lvl 60 prije 40 man ) - WoW je dobra odluka.
Samo ako uzmeš WoW - raspitaj se malko koju klasu i na kojem serveru da igraš. Igra je vani preko godinu i pol, pa su neke klase zasičene ...
Kaj se tiće GW vs WoW rasprave - WoW ima preko 5,5 MILIONA aktivnih pretplatnika u svijetu - KTHXBYE