Citiraj:
Autor Ramone
Evo ovaj vikend se vozi u Španjolskoj...
Jel još uvijek prevladava ono "pravilo" da na domaćoj stazi domaći vozač "obično" ne pobjedi (dapače, čak i ne završi utrku)? Ako se ne varam manje vise svaki vozač ima problema s nezavršavanjem utrke pred domaćom publikom... Sad da li je to zbog pritiska, prejake želje, spleta nesretnih okolnosti (uvijek se sjetim Janice Kostelić tu kod nas - k'o da to nije ona) MIslim da je jedan od najnesretnijih Rubens koji je bolovao od kroničnog nezavršavanja utrka na VN Brazila... Ima DOSTA primjera, a vidjeli smo da ni bivši svjetski prvaci MS u NJemačkoj ili JV u Kanadi nisu baš pokazivali svoja najbolja izdanja dapače loši nastupi uz brojna odustajanja?? : hitthewa
Još kad uzmemo u obzir da FA (osim prošle godine VN USA) nije imao duuugo odustajanje - moglo bi se zalomit da svjetski prvak ne završi domaću utrku?
Jel ima to u kladionici u ponudi? : nono :
|
U stilu vga killera, citiram sam sebe: totalno sam krivo zabrijao! : wtf :
Iako mislim da bi neki drugi vozaci u ovakvim situacijama "podlegli pritisku", mali Alonso ima odličnu igračku ali mora se priznati da i jednako tako odlično vozi! :burn:
PROGNOZA no.2: Mali neće slijediti primjer Jacques Villeneuve več M.Schumachera! :clap: