ovako; karticu sam nabavio nedavno, hercules 3d prophet 9700; prilikom montiranja prva stvar koja me je na moment zbunila je trazenje (po prospektu!) da kartica bude utikana na dodatni napon tj. dva dodatna napona (na power kabel od diska i kucista.) Spojio sam je, po nekakvoj logici, na samo jedan (preostali) power cable koji je ostao neupotrebljen u kucistu.
Kasnije sam instalirao drivere, najnovije drivere 3,2 koji su, mislim, i danas aktualni i stavio sam odgovarajuci (zadnji) control panel. Prvo sam probao Unreal; iskoristio sam ga kao svojevrsni tehnology demo. Frame rate je bio fenomenalan na postavkama 1024 x max detail x 100 HZ X 4x AA; bez A filtheringa. Anomalija koja je uskoro uslijedila cinila mi se vise kao kakav bug. Ali nakon sto sam pokrenuo Splinter Cell pa kasnije i Morrowind slicna stvar se ponavlja. Po likovima se pojavljuju nekakvi kvadratici, imam dojam da se raspadaju (kao kad liku iz Invisible man-a opada srebro s koze...). Graficka je uparena sa 2500+ barton procesorom, epox 8rda+ maticnom i 512 (2x 256 Kingmax) memorijom. Zanimljivo je da No one lives forever 2 izvrsno radi i neradi slicne probleme; GTA3 i MGS2 takodjer. Drivere jos nisam stigao promijeniti. Registy je clean a kod prethodno navedenih igara anomalije se pojavljuju i kad skinem AA. Mozda se prebacim na 2.5; sto vi mislite?