View Single Post
Staro 09.05.2003., 20:29   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Re: Re: Re: Duron ili Thunderbird

Citiraj:
Originally posted by greg SE
da ali gledano cinjenicno ako laze zad testira tvoj proc lagala je kad su testirani i oni koji su ponudjeni za usporedbu...
dakle ako je greska od 20% posto isto je kod oba rezultata pa je konacni omjer opet jednak i usporediv.dokaz koji potvrdjuje ovu teoriju je sto ukoliko npr imas xp1.7 i usporedis ga s ponudjenim xp1.7 rezultati su gotovo indenticni (+/- %)......
i opet sam ja u pravu
a odgovor na ono prvo da se javljamo mi s duronima - da je tb brzi od ekvilaventnog durona uzeo bi ga.....inace imao sam athlona na 100 i evo sad igrom slucaja durona 1000.....duron je brzi
veci l2 je iskoristiv u rijetkim stvarima a razlika je od 8-12% u korist tb-a.isplativo???ne
isto tako 1700+ je na mojoj konfi davao oko 15% bolje rezultate od durona 1300.....
usporedbe radi za 1300 durona sam dao 200 kn a 1700+tbb se nadje za koliko???400-450 kn????
duplo veca cijena za 15%????
neka hvala
E ajd sad ovako. Neznam na čemu si ti mjerio razliku u brzinama ali nema veze. To sve stoji donekle ako se gleda kroz određene aplikacije, gdje su bitni sami Mhz. Ali recimo stavi ti kodirati film u divx s svojim duronom i ja s svojim T-b na istoj konfi pa da vidimo rezultate. Mislim da bi ipak bili dosta zamjetniji. Ali opet naglašavam jako je bitno za što koristi komp.
tor je offline   Reply With Quote