Citiraj:
Originally posted by mrki
E sad sam se malo poigrao sa množiteljom i stavio sam na 12,5x133=2000+ i sve je ok.
Temperatura je oko 45 c.
Sad me zanima gdje počinje nezdrava zona što se tiče temperature kod Thorughbreda posjetio sam i oc stranicu ali mislim da još nije ni blizu ovoj.
|
Pa temperatura pozeljna je da u mirovanju bude izmedju 40-50°C sve preko toga je vec povisena temperatura koja opet nije "previse" stetna za tvoj cpu jer oni uredno mogu operirati na temperaturama 85-90°C iako to nije preporucljivo!
Probaj malo dognuti voltazu procesora i smanjiti postavke memorije ili dati memoriji veci napon!
Reci ti nama cijelu konfu il posalji nam izvjesce od AIDE32 pa cemo ti znati nesto vse reci!
Sto se tice sajta:
To je duga prica!
Kao sto si mogao primjetiti samo je forum aktivan i posjeta je zadovoljavajuca uzmemo li u obzir da se sajt jos nigdje prakticki ne reklamira niti čenđa linkove!
Jos sredjujemo dizajn sajta, radimo CPU Database ( poput one na
www.overclockers.com), kupujemo domenu (
www.cro-overclockers.com), i jos sredjujemo nesto s nasim sponzorima koji ce nam ustupati opremu na testove!
Sto se tice toga da nismo bolji od PCE-a to jos nemozes znati posto sajt jos nije pusten u rad!
Nama i nije cilj da budemo bolji od PCE-a ili nekih drugih sajtova nego da poboljsamo kvalitetu ovih sajtova u nasoj zemlji!
Dapace PCE necemo shvacati kao konkurenciju nego kao partnera koji ce nam pomoci prijateljskim savjetima pri pocetnickim greskama!
Eto sve to radimo da bi Vi bilo sto zadovoljniji i da nebiste morali hodati na sajtove poput Tom"s Hardvera koji pisu kako vjetar puse!
Eto sad kad sam se toliko nasrao mogu ici po WC papir
Uzivajte!