View Single Post
Staro 10.05.2006., 11:06   #42
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Router
kakvo sranje sa drierima ? jer se to tice nvidie ?
mislim , novija arhitektura je sigurno plus za prevagu , ali driveri bas i nisu .
OK, priznajem da sam sto se drivera tice mozda prebrzo zaokruzio zakljucke s obzirom da ne mogu tvrditi iz prve ruke jer u ono malo kolko sam koristio nvidiju nisam primijetio neke vece probleme. Govorim iz primjera buraza koji je sa 6600gt imao poprilicne probleme tipa: s jednim driverom baca BSOD-ove, s drugim rusi performanse, stabilno radi sa nekim ne bas novog datuma i slicne stvari... sto bi covjek protumacio kao prilicno nepotrebno iritantnu situaciju. No dobro, s obzirom da na to moze utjecati vise faktora i da su slicne rasprave prvenstveno uvjetovane individualnim dojmovima, ako i zanemarimo tu pricu o driverima mislim da je, s obzirom na navedeno, i dalje poprilicno losiji izbor uzet 6600gt... Ako su cijena i performanse slicne, svakom bi apsolutno prije preporucio ATI, i to prvenstveno zbog kvalitete slike koja je po meni definitivno za klasu iznad nvidie... Mislim da ce svatko tko nije totalno corav shvatiti da tu diskusije nema...