Citiraj:
Autor glista
moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi
|
Nagradno pitanje ti je netocno toliko o poznavanju formule 1,a novo nagradno pitanje je koliko je ispusio duela montoya od aktivnih vozaca u brojkama i koliko??
A sad da napisem nesto kao prvo o slavlju pricas gluposti prije 12 godina nijedan vozac nije imao pojma o smrti senne jer utrka je bila s ponovljenim startom nakon nesrece nisu im htjeli ni na podiju reci jer se nije ni znalo nista - na to se vade svi koji mrze genijalnoga schumacher jednoga GENIJALNOGA vozaca,druga stvar taj tvoj montoya je anemcan i totalni beveznjak - klaun,brz na jeziku,a u autu puž obican koji samo spaljuje motore koji se nije dokazao kao vozac ni kao covjek u formuli 1 uopce nece suradjivati s nikim u kojoj god momcadi je bio vozio,e taj je otad za mene pizda koja ima komplex od schumachera i nije istina da je htio schumi prijeci u mclaren - lagano ih je odjebao rekao je da mu je ferrari druga obitelj i nezeli otici iz ferrarija dok ne obavi posao dokraja i obavio ga je 5 puta,a u benetonu 2 puta a cini mi se da ce mozda i 6 put obaviti posao,a montoya samo mjenja momcadi a rezultata nigdje,hakinen je bio u nadmocnijem bolidu od ferrarija procitaj malo bolje moje postove schumacher je dosao u gubitnicku momcad tad i izdigao ih je u visine do neba,ANTOLOGIJSKI krugovi ostaju nisu samo ona tri ima njih vise od par tisuca s odlicnim potezima,kako to da ti kimi nepase a montoya ti je kao super,pa mali ga pojede na svakoj utrci montoya je toliko isfrustriran da nezeli razgovarati snjim a niti s momcadi....a to je radio i prije dolaska u formulu 1...
SCHUMACHER ANTOLOGIJA ZLATNIM SLOVIMA + KRUGOVI