Citiraj:
Autor undo
nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....
|
moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi