View Single Post
Staro 09.05.2006., 14:41   #182
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor glista
dečki nemojte se ljutiti ali vidi se da ne kužite baš neke stvari.....prvo da se ispravim ono za montoyu - ne bolji to nikako ali brži da, ono o neuračunjivosti i nekonstantnosti i dalje stoji...... a sad ovo o šumaheru i "antologijska 3 kruga : hitthewa " .....hoćete antologiju kimi cijelu utrku nije imao više od 14s zaostatka za vodećim (bilo kojim) sa bolidom koji je najmanje sporiji 0.8s po krugu, eto ti antologije (prošlogodišnji ring neću ni spominjati). šumaher je uistinu vrhunski vozač ali to su i alonso i kimi, no prvaka prije svega stvara bolid ili tragedija drugog i to je činjenica koja je kroz povijest f1 neosporiva.
nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 09.05.2006. u 15:35.
undo je offline