View Single Post
Staro 08.05.2006., 08:13   #6096
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor RAK
/*
EDIT:
Čeprko ja po kodu i otkrio nešto. Worm je rješavao jednu grešku (koju mi ne koristimo) i tako napravio drugu. Ja sam vratio tu "grešku" i mislim da sada kundačenje radi kako treba. To će se vidjeti kada se pojave igrači na serveru. Sada sam iskundačio MM-a i MISS sa laptopa koji baš i nisu bili spremni za ikakav fight. Samo su stajali na mjestu.

Mijenjanje broja bombi je postalo vrlo otežano. Sada to ne mogu napraviti u letu. Potrebno je ugasiti server. Malo sam razmišljao o tome. Povečanje broja bombi bi imalo smisla samo ako nisu kuhane. Ovako je ubijanje njima prelako. Na serveru ima npr. 14 igrača i to je cca 35 bombi koje lete po zraku na početku SD-a. Malo pretjerano. I meni fale bombe ali sam se navikao. Zato uzmem Kar i rokete po Zuleu. To mi je nekako veći gušt.
Sto se tice blood moda, to je uvijek korisno, jer onda kada nekoga ubijem,
osjecam se jace, bolje i zesce. Arrr...

Vidim da si se fino zabavljao, a kao vrhunac svega kundachio si nepokretne mete. E pa fino. Sto bi MM rekao na to?

Sto se tice bombi, meni pase da ih je manje, jer upravo to u SD-u sa 30ak bombi u startu,
postala je ludnica. Ovako je ok. Uzivanje u ubijanju Zuleta, postao je ritual,
i omiljena tema razgovora. Neka. Neka i on vidi kako je nama.

@Isus
Steta da nisi uzeo screen, bilo je super. Do zadnjeg trena nisam znao heces li me pogoditi ili sto.
Bio sam taman na rubu, hop, i eto ti hop na....
atha je offline   Reply With Quote