Citiraj:
Originally posted by Coby
Hmmmmmm, ako si flashao BIOS mozda ti se desilo nesto sto se i meni desilo.
Naime prilikom flashanja novog biosa na moju epox 8rda, odnosno nakon zavrsenog flashanja i restarta komp je ostao kao mrtav. Kad se nesto uspjelo pokrenuti, na monitoru crnilo a komp i dalje ne regira. cak ni prebacivanje jumpera nije pomoglo.
osobno sam popizdio i slao sve ukucane u ku**c.
Zadnja stvar mi je ostala da komp iskopcam iz struje i maknem bateriju na cca 30sek. Kad vidisKOMP RADIIIIIIIIIIII!!!!!!!
Nevjerovatno sto sve moras proci da bi samo stavio novi BIOS.
Još sam jednu stvar skuzio da ni u kojem slucaju nesmijem gasiti prekidac na napajanju i onda prckati po ploci(npr. vaditi bateriju) jer mi se nakon tog komp jednostavno ne zeli upaliti sto god ja napravio.(prvi puta mi je trebalo jedno oko 200 puta da stisnem power i radim razne kombinacije sa prekiacem od napajanja te vadim i ponovno ukopcavam kabel za struju, a još uvijek neznam kako se upalio).
Sada svaki puta vadim kabel za struju iz kompa, i ne diram prekidac na napajanju i pali se normalno.
Ako mi netko moze objasniti u zasto je to tako bio bih mu zahvalan i zelio bih znati dali se to jos kome desava.
|
Vidiš, ja sam flashao bios, ALI USPJEŠNO ! I evo JAVILI mi iz VE-mila da je memorija koju sam kupio par dana prije i MOJA PLOČA neispravna i da sutra mogu podići novu ROBU !!!
Ipak malo sreče u svemu tome.