View Single Post
Staro 13.05.2002., 21:22   #8
razlo
Somewhere around Barstow

razlo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Prvo hvala svima na mišljenjima ...
Citiraj:
Koja je ploca u pitanju?
Ploča je Epox 8k7a+ rev1.1 i prema Epox CPU recommended listi trebala bi
podržavati XP1700+.
Citiraj:
To sto si prckao po boot.ini i nema nekakve koristi za tvoj problem.
Pa sad ... pogledaj malo niže da ne pišem dvaput.
Citiraj:
probaj vratiti Durona
Što se tiče vraćanja Durona ... joj. Nisam se još predstavio u tko-je-tko (zaboravim) ali šlajkam od 9-17h tak da baš nemam previše slobodnog vremena. Alpha je jako blizu PSU, XP 1700+ me došao 1000kn, i sve je to poprilično skučeno tak da je poželjno izvadit cjelu matičnu ... pa staviti Duron ... pa ... uglavnom kemije koje mi se sve manje rade. Kao što sam rekao Duron je radio super pa bi najvjerovatnije opet tako radio. Nemam živci to sve opet raskopavat preko vikenda nadam se da me kužite. Evo čak nisam stigao (sjetio se) iskopčati ventilatore, dvd i cdrw pa vidjeti kaj se onda desi kod boota.
Da nekako rezimiram ... komp sada radi super.
Stavio sam timeout od 30 sekundi u boot.ini dakle komp se pali, pojavi se boot menu od w2k, čeka 30 sec, ide dalje i sve radi. Poslje ne kaki uopće. Možda radi i s manjim timeoutom nisam probao. Ako ne rješava problem onda ga barem zaobilazi (za sada) . Ako je stvar u ploči (u nekom kondenzatoru) ok, mislim tak nešto reklamirati u Ve-milu unutar konfiguracije di je od svega njihova ploča i ram ... ploča ionako "uskoro" ide (i zbog via 686b southbridgea s kojim ne radi moj interni zip) u konfiguraciju za dvd, divx i mp3. Većina ljudi misli da je stvar u napajanju pa je onda valjda to!

Za sada na ovu foru radi ...
razlo je offline   Reply With Quote