Citiraj:
Autor Mr.Black
a ja sam mislio da se na ovom forumu može nešto i naučiti, pa čak i ako nemaš pojma o ničem vezanom sa računalima....
|
Nemoj se odmah praviti uvrijedjenim. Trazis da netko trosi svoje vrijem objasnjavajuci tebi godine skolovanja i prenosi iskustvo uz upitan uspijeh. Ja nisam automehanicar, no isto tako ne ocekujem da ce mi na nekom automoto forumu objasniti kako popraviti gefufnu pored cinculatora na Varburgovom motoru jer gurtna na lezi dobro na statoru kartera kad boboina ne daje 400V...
Prakticki, ono sto bi trebao znati je principijelni rad ulaznog kruga SMPS napajanja, imati mjernu opremu, znati testirati komponente, imati lemilicu te odlemiti te iste komponente jer ih ne mozes testirati u krugu i jos pokoju knjizicu teorijskog znanja elektronike opcenito. Kada PcEksperti budu placali par kiloeura da visim(o) po forumima i radimo na help desku, netko ce ti rado napisati Markove konake. Do tada, pravac omiljenoj trgovini IT opreme po novo napajanje ili kod nekog elektronicara koji je voljan igrati se s KoDegenom.