View Single Post
Staro 30.04.2006., 17:28   #146
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Jester
Moj je clockani mobilni barton već u ovo doba godine dosegao 54 stupnja bez opterečenja s Falcon Rock II, pa su me počele brinut nadolazeće majce kratkih rukava i žega. Thermaltake SonicTower ili Scythe Katana Cu? SonicTower ide niže od Big Typhoona pa sam ovog drugog odbacio. S druge strane bakrana katana se pokazala vrlo dobrom.
Ploča je Abit AN7, ima rupe za montažu, kučište je pristojno hlađeno - napred 80mm, straga 120mm, napajanje 120mm, pasta promijenjena (odnosno stavljen novi proc.). Cijena mi nije toliko bitna, važno je da uzmem najbolji hladnjak u klasi za daljnje bezbrižno eksperimentiranje. Budite dobri i pomognite mi, hvala svima na sugestiji.
Zapravo me muči instalacija venitlatora na SonicTower, ako je to istina ne želim žrtvovat jedan utor za ram
Samo ti stavi Sonica, ne možeš pogriješiti.Kolko vidim na tvojoj ploči prvi utor za memu je dosta udaljen od proca. Još uvijek ti ostaje mogučnost da vent staviš izmađu tornjeva ili do zadnje stranice.Ja sam oko svog Sonica napravio zraćni tunel od pleksija. Sav zrak šta isisavaju 120mm vent na zadnjoj stranici, i 120mm vent na napajanju ide kroz Sonic. Tako nisam imao potrebe stavljati još jedan vent.Imam i Katanu, ali Sonic je zakon.
maxxp je offline   Reply With Quote