Imam komp koji je do prije desetak dana u sebi imao Duron 700mhz i radio je super. Onda sam u njega upiknuo XP 1700+ i od tada se dešava to da kada upalim komp on krene s bootanjem i smrzne se/resetira (kako kad) taman prije login ekrana (w2k) i tako svaki dan. Kada nakon toga resetiram/ugasim-upalim komp sve radi super, boota se normalno i nakon toga radi bez problema. Stavio sam u boot.ini delay od 30sec i sada se boota iz prve (nakon delaya). Sa strujom sam na Vi ali mislim da je neki problem s napajanjem. Kučište je AOPEN HQ45 sa 250W PSU unutra. U kučištu još imam disk, cdrw, dvd i dva dodatna ventilatora. Znam da je 250W kao premalo za AMD ali ipak se radi o malo boljem kučištu pa je onda i napajanje valjda kvalitetno. Inače frend ima isto takvo kučište sa XP 1600+, dva diska, dvd-om i nema nikakvih problema.
Sad da li moj problem ima veze s napajanjem ili nema? Ako ima molim objašnjenje zašto ima problem samo kod bootanja iz prve a poslje radi ok, i zašto sad kad ima delay boota iz prve? Ako nema u čemu bi drugom mogla biti stvar?