View Single Post
Staro 30.04.2003., 09:05   #10
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nakon l33t h4xor rasprave ( elite hacker rasprave )

Grafulju nisam skuril klokanjem

Drkal nekaj po napajanju, zmrdal sve i svašta, par puta piknuo paljenje i nakon 4 neuspijela paljenja - gecrk matična i VGA

Ono kaj je bilo ... već neko duže vrijeme me kara napajanje u mozak glasnoćom. Pa mali mirkec je fino stavil 120 mm vent na 1500 o/min da hladi napajanje i još jedan na hladnjak vode. Heh sad, prvo 3 puta se nije htel upaliti, pa sam moral s prstom zakurblat vent da upali. Onda je rođeni debila ( ja ) stavil prste u napajanje da provijerim kondiće dali se previše griju, promašil izolirani dio i ---- bbzzz --- spalil si prste i zaradio jezik na lagano pečeno

To je sve dakako skurilo VGA.

Kasnije sam nabavil na poslu MX-icu, reko da radim na compu dok ne zamijenim svoju. Svakako nekaj sam sjebal ---- ubite me neznam kaj ---- i BIOS mi je krepal na matičnoj nakon 3 paljenja uspješna.

Anyway -- matična na servisu, VGA na putu prema tamo, a R9500 pro čeka da ga se upikne u MSI nf2 dok ne dobijem Epoxicu natrag

--- Kad sve ovo gledam, pa jebote niti Vrapće nije za mene, za mene je Goli otot, tam barem mogu skršiti samo kamenje, koje i tako nije moje
Paske je offline   Reply With Quote