s obzirom na post, rekoh na napišem svoje iskustvo, najprije kad sam tek kupio matičnu msi k7n2g bartoni nisu ni postojali a fsb333 je bio maximum, imao sam 2x 256mb memorije pc3200 no name i procesor athlon 1600+ stavio na fsb na 333 i sve je radilo bez greške.
Onda dolazi barton 2500+ i još 1x512 memorije i počinju problemi, najprije treba flashat bios da uopće dobijem fsb 400 i više, onda kad se barton clocka na fsb 200 počne se pregrijavati i northbridge što je bitno jer sam imao pasivca na nb-u pa se sve srušilo svakih pola sata, dok sam to skužio i stavio vent na nb-u odjednom se prestalo rušit. Ona u nekim zahtijevnijim igrama se znalo rušit zbog greške u memoriji jer na 333 2x256 i 1x 512 u dualchanellu je radilo stabilno ali na 400 više nije, memorije same po sebi su rabile ispravno, pa se kupio corsair u sigu, pa je napokon sve radilo ko zmaj i stabilno.
Dakle jel to neka kvalitetna memorija i da li je sve dovoljno hladno?: axeman :