Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma meni PRI/ZA VRIJEME restarta izgleda skvikavaju podatci...
Rekao sam-cijeli dan sam vrtio na 200FSB-a,par puta napravio kompletni scan hd-a...
I onda-kad stisneš restart...pa-pa...
|
gle ploca ti nije napravljena da vrti toliki fsb...naime tebi je koji ono djelitelj za agp i pci? to sam te vec jednom pitao...
ja sam na kx7 imao max 5:2:1 sto znaci da iznad 166 fsba dizem i pci i agp frekvenciju...i ako nemas 6:2:1 djelitelj u tome ti je problem...ljudi koji su vani pricali po forumima o tome imaju diskove koji izdrze tako visoke pci clockove (maxtor diamond max9)...ali ako meni netko uspije objasniti kakve ima veze disk sa visinom pci clocka bio bih mu zahvalan...uglavnom meni taj dio nije bio jasan ali svi koji su to radili su se hvalili da imaju diskove koji to mogu izdrzati (kvragu kakve to ima veze)
evo bilo bi mi drago ako netko moze mi na to odgovoriti jer meni bogme nije nikako jasno taj dio...
a drugo..ako vrtis agp i pci na puno visem od 66 odnosno 33 mhz to ti stvara probleme...nisu sve komponente napravljene da mogu izdrzati toliko vise frekve...
nazalost kako se ne kuzim previse u sve to samo prenosim ono kaj sam procitao..sad ako se neko bolje kuzi nek me pliz ispravi ako sam bio u krivu...