Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa nvidia se zalila na abit i asus zasto nisu stavili support za 200fsb...odnosno da chipset po defaultu moze na fsb 200...pa me vise cudi kaj neke nf2 ploce nemogu do toliko nego li sto to na drugima radi bez problema...
a drugi problem je po meni sto ljudi ocekuju previse od nf2..cesto se mnogi postave: "naime ako svaka budala moze staviti proc od 133fsba na 200 zakaj ja nebi mogao na 225?" to je ono sto sam najcesce uvidio vani po forumima... i naravno da nekima uspije i svaka im cast ali ja se ne sjecam kada je neka ploca do ove mogla dignuti fsb za 66% po defaultu a i do 80%-90% onima sretnije ruke...naravno da tu puno pomaze kaj se lako otkljuca tbred b pa se spusti multiplier ali se multi mogao otkljucati i na duronima i thunderbirdovima pa je oveclock na fsbu od 66% bio vecini samo san (ne znam da li je nekome uspjelo)..
inace primjetio sam da sve vise i vise ljudi ima problem s msi-em...i to bas na tu temu..jednom se stroj digne drugi put nece...pa se nece resetirati...ili samo se digne kad ga resetiras (na paljenje nece)..mozda oni imaju problema bas s kondicima posto se to desava na dosta razlicitih chipseta...
|
Ma meni PRI/ZA VRIJEME restarta izgleda skvikavaju podatci...
Rekao sam-cijeli dan sam vrtio na 200FSB-a,par puta napravio kompletni scan hd-a...
I onda-kad stisneš restart...pa-pa...