View Single Post
Staro 27.04.2003., 01:13   #25
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by matijas
Ne znam koliko ima tocno utora, pa pretpostavimo da ih je 6:
1: neki USB ili slicni bracket, mozda onaj ventilator za izvlacenje zraka kroz PCI slot
2: iako ima zvucnu na ploci, pretpostavimo da je ne koristi, pa mora negdje ustekati i taj Audigy2 da mu se bas ne vuce po stolu
3: drustven covjek, voli povremeno baciti C&C u mrezi i za to mu treba neka mrezna (znam da je ima na ploci, ali ima ploca koje je nemaju, npr. moja )
4: voli gledati televiziju i treba mu tuner, jos jedan slot manje
5: danas su informacije novac i sto je covjek bez pristupa internetu -> modem/ISDN
6: i vec smo kod zadnjeg slota, buduci da su sve kartice vec unutra, tu moze po zelji zastekati jos koji bracket (prosjecni komp danas ima bar 2kom), hladjenje ili mozda jos jednu graficku

Opla, puno ko shipak, ovako se nesto slicno meni dogodilo pa sam morao skidat grdosiju i vracat default-no hladjenje...
1)gameport (vani jel mi ne treba
2)usb bracket (trenutno vani posto su mi 4 na ploci dovoljna)
3)promise 133tx2
4)tuner
5)firewire (izbacen posto mi ne treba)
6)fraj

modem je eksterni

iznad pci slotova imam 2x80mm pa mi dodatni ventovi ne trebaju (naravno plus 2 na enermaxu)

i da jos k tome epoxica ima dosta irquova sharanih pa ni bog ne zna gdje sta mogu staviti...naime pise agp i pci 2 i pci 6 seraju irq..i moyete u ta dva staviti neki hw koji ne yahtjeva vlastiti irq ili tak nes...a fala bogu da su promise i pinnacle poznati po tome
msvrtan je offline   Reply With Quote