SRV radiš glupost bezveze nema se tu šta ovo ono igre ne rade pa šta misliš da meni cod2 leti na direct x 9 na 1280x1024 pa i ne baš mislim radi pristojno al ne toliko koliko sam mislio
dalje quake 4 skini najnovi patch i naravno stavi rezoluciju 1024x768 i na high quality a ne na ultra i nemoj dizat AA jer ti grafa nije namjenja za to.
Dalje fear i meni nešt zajebano radi treba isto poskidat patch al meni se nije dalo zajebavat
Dalje recimo oblivion teoretski radi dobro na 1280x1024 na large i sa HDR al ono nekad bezveze padne frame rate al to je do igre i moraš se pomirit s time,tak da bi ti mogao ovo na 1024x768 bez HDR-a al probaj pa vidi
Vietkong je sranje od igre nemoj se to ni trudit stavljat
I nipošto nemoj stavljat program FRAPS jer on snižava performanse,provjereno probaj naći nešt drugo al recimo na ovim postavkama
znači da igraš bilo koju noviju igru na ovoj grafi osim cod2 stavi na direct x7 a i možeš probat 9x al ono opet sam zaključi šta ti je bitno furaj 1024x768 na high pa onda vidi kak radi i nemoj AA uključivat AF možeš al opet do neke granice.Eto ja sam se fino potrudio ovo napisao pa ti lijepo isprobaj i napiši jel to onda ok mislim sve bi ti trebalo radi ok ,al opet to je nvidia bolje da si uzeo ATI,otkad sam na atiju nikad problema